Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wiercenie studni głębinowych
Autor Wiadomość
Sontano Offline
Użytkownik
*

Liczba postów: 12
Reputacja: 0
Wiercenie studni głębinowych
Ostatnio wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce, zdecydowałem się na firmę https://legwiert.pl/ . Ekipa przyjechała z wysokiej jakości sprzętem i w ciągu paru dni wykonała wiercenie, docierając do pokładu wodonośnego na głębokości 23 metrów. Firma zajęła się również montażem pompy głębinowej oraz przygotowaniem przyłącza do instalacji wodnej. Jestem naprawdę usatysfakcjonowany z rezultatu – posiadam teraz stały dostęp do czystej wody. Jeżeli ktoś szuka podobnych usług, to polecam na początku zrobić rozeznanie w lokalnych firmach jak i również dokładnie rozpatrzyć oferty i opinie w internecie.
11-15-2024 19:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości

Copyright Winners24.pl © 2018

Hazard może uzależniać. Graj odpowiedzialnie.
Serwis przeznaczony TYLKO dla osób które skończyły 18 lat. Zakłady bukmacherskie nieodłącznie związane są w ryzykiem. Jeśli zauważyłeś u siebie objawy uzależnienia skontaktuj się z serwisami oferującymi pomoc w wyjściu z nałogu hazardowego. Serwis winners24.pl ma charakter informacyjny, nie nakłaniamy i nie zachęcamy do uprawiania hazardu.

Najpopularniejsze gry w kasynach online